Bio-Rad QC termékek

QC Products

 

Adatkezelési megoldások                        Minőségellenőrzés

 

A Bio-Rad Laboratories átfogó  megoldást  kínál a laboratóriumok minőségellenőrzéséhez

A Bio-Rad Laboratories palettáján található több, mint 250 féle minőségellenőrzési kontroll módot ad a laboratóriumoknak a legtöbb in vitro vizsgálati módszer minőségellenőrzésére. Termékeink többszáz analitot fednek le, melyeket többezer módszerre vizsgáltunk be. Széles területet felölelő készítményeink lehetővé teszik a laboratóriumok számára, hogy csökkentsék beszerzési költségeiket és beszállítóik számát, valamint könnyít a temérdek különböző termék nyilvántartásának terhén.

A Bio-Rad segítségével automatizálni tudja a laboratórium minőségellenőrzési adatainak automatikus kezelését a Unity™ adatkezelő rendszer használatával, mely mérceként szolgál a laboratórium minőségellenőrzési tevékenységének fejlesztéséhez.  A Unity™ adatkezelő rendszer lehetővé teszi, hogy kihasználja az internet adta lehetőségeket, és jelentéseit azonnal megkapja a Bio-Rad www.qcnet.com internetes honlapján keresztül. A Bio-Rad szoftverével a minimálisra csökkentheti a laboratóriumi vizsgálatok ismétlésének számát, ha alkalmazza a mérési hibák értékelésének  négybeépített analitikai céljának valamelyikét:  Összes hiba (Total Error), Biológiai variancia (Biological Variation), Orvosi jelentőség (Medical Relevance), Aktuális Technikai Lehetőségek (State of the Art). Ezen felül biztos lehet minőségellenőrzési programjának megbízhatóságában, hiszen a világ legnagyobb nemzetközi laboratóriumi összehasonlító programjában vesz részt.

A Bio-Rad külső minőségbiztosítási szolgáltatása (External Quality Assessment Services - EQAS) részvételi lehetőséget biztosít több mint 90 ország, több mint 5000 résztvevőjével dolgozó nemzetközi külső minőségbecslési programjaiban. Folyamatosan bővülő EQAS termékvonalunknak köszönhetően a laboratóriumok több mint 120 analitot felölelő programokban vehetnek részt, a számukra legkedvezőbb vizsgálati gyakorisággal. Az EQAS eForms szoftver kézreálló, és egyszerű elektronikus adatbeküldési lehetőséget kínál. EQAS riportjainkat úgy állítottuk össze, hogy azok könnyen értelmezhetők legyenek, és segítségükkel a laboratórium teljesítményét egyértelműen és világosan lehessen értékelni, a vizsgálati eredmények hitelességének fokozása érdekében. A Bio-Rad ezen felül maximálisan tekintettel van az egyes régiók betegpopulációjának speciális igényeire, a helyi törvényi szabályozásokra, és ajánlásokra, valamint az általános laboratóriumi gyakorlatra is.

 

Termék & Információ keresése

Szakmai szervezetek

CLSI lab infotech
ASCLS CLMA
pec LABS ARE VITAL
COLA
Himss